Segons Jean Leon, en una ampolla hi ha 11.250 gotes. Foto: Vadevi.cat

Cellers Jean Leon comença l’any estrenant nova web. El portal www.jeanleon.com irromp amb el següent missatge: “11.250 són les gotes que caben en un Jean Leon i els secrets que la componen. 11.250 és una creació única. Un vi irrepetible. 11.250 podria ser teu. Com?”.

La web convida a tots els visitants a participar en el sorteig de l’edició especial d’11.250, un vi de guarda que combina les varietats Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc i Merlot.

L’etiqueta d’11.250 és una reproducció de Doble Perfil, l’obra de l’autor català Josep Puigmartí. En ella, Puigmartí intenta desvetllar de manera gràfica la complexitat de l’ésser humà. Un dels perfils simbolitza la raó, el control i el domini dels sentiments. L’altre, la part visceral, íntima i inconscient plena d’anhels, debilitats i secrets.

Com participar-hi? Per entrar en el sorteig de l’Edició Especial d’11.250 de Jean Leon l’usuari haurà de registrar-se en la web i desvetllar un secret que sempre ha tingut guardat i mai ha explicat.

Quan l’ampolla estigui plena d’11.250 secrets únics i irrepetibles es procedirà al sorteig de l’ampolla d’11.250.

A més de participar en el sorteig, a través de la web els visitants i amants del vi poden estar al dia de tota la proposta de vins del celler, novetats i suggeriments de Jean Leon.

Sobre el celler Jean Leon . Hollywood, anys 50. Jean Leon pren contacte amb el món del vi al seu restaurant La Scala, freqüentat habitualment per les grans estrelles del cinema clàssic americà.

El 1963 decideix emprendre l’aventura de crear un celler i un vi que porti el seu nom:

Jean Leon. Pioner a l’Estat espanyol en el cultiu de les varietats Cabernet Sauvignon i

Chardonnay, els seus vins, elegants i atemporals responen al gust de la seva selecta i exigent clientela.

Avui, Jean Leon manté viu l’esperit d’una època daurada, homenatge a l’obra d’un

home que va transcendir al seu temps.

El celler, construït el 1964, conserva gairebé intacte el seu aspecte exterior. A l’interior, no obstant això, la tradició conviu amb els últims avançaments tecnològics per a la producció de vins de gran qualitat. Des del seu naixement, l’objectiu del celler ha estat elaborar vins amb personalitat única i de producció limitada. El secret per aconseguir-ho? Un meticulós control en totes i cadascuna de les parts del procés.

Respecte a l’entorn. El celler Jean Leon sempre ha aplicat les millors tècniques vitícoles i enològiques per garantir la qualitat dels seus vins, però també per preservar l’estat del nostre entorn. Disposa d’una Estació Depuradora d’Aigües Residuals pròpia, amb un tractament secundari biològic i un de terciari de llacunatge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa