VadeVi
Quaranta-cinc artistes del Penedès i d’arreu del país opten al 26è Premi Nadal de Pintura
  • CA
Premi Nadal de Pintura

!--akiadsense-->

Quaranta-cinc artistes del Penedès i d’altres punts de Catalunya opten enguany al 26è Premi Nadal de Pintura que se celebra en el marc de la 32a edició de la mostra d’art de petit format Firart coincidint amb la Festa Major de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès. El Premi Nadal de Pintura té una dotació de 600 euros per al primer classificat, 400 per al segon i 300 per al tercer.

Firart va néixer a Vilafranca del Penedès per la festa major de l’any 1988 amb l’objectiu d’apropar l’art al gran públic a través de la venda d’obres originals de petit format a preus molt assequibles i amb un sistema d’autoservei.

Tots els participants del Firart presenten obra de petit format que estarà a la venda entre el 24 d’agost i l’1 de setembre a la capella de Sant Joan de Vilafranca a preus que oscil·len entre els 50 i els 250 euros (IVA inclòs), a més d’algunes obres de gran format que es posen a la venda a un preu força més elevat. Com cada any, cada pintor dóna la seva millor obra a l’organització que, a més de participar al Premi Nadalde Pintura, se subhasta a benefici de la Festa Major de Vilafranca com a cloenda del certamen. La subhasta se celebrarà el diumenge 1 de setembre a les 18.30h al pati de l’escola Estalella Graells i enguany estarà dirigida per l’actriu i escriptora Estel Solé.

Estel Solé ha treballat en teatre, cinema i televisió i també com a docent impartint classes d’escriptura creativa i ha fet de reportera i presentadora de televisió i de productora teatral. Actualment escriu al suplement cultural Ara Play del diari Ara i setmanalment fa una secció al programa No ho sé de RAC1. Produeix esdeveniments culturals, fa de moderadora i presentadora en debats i actes institucionals i treballa al departament de nous continguts de Bitò Produccions.

Firart 2019 s’inaugurarà el dissabte 24 d’agost a les 8 del vespre i estarà oberta al públic fins l’1 de setembre de 12h a 14h i de 19h a 22h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa