Quatre sommeliers catalans que volen ser el millor de l'Estat
Quatre sommeliers catalans que volen ser el millor de l’Estat

!--akiadsense-->

Els quatre primers classificats en el concurs de Millor Sommelier de Catalunya competiran aquest dimecres per ser el millor de l’estat. Són Ferran Vila Pujol, Millor sommelier de Catalunya 2018, és sommelier del A Tempo Restaurant Gastronòmic, a la Fortalesa de Sant Julià de Ramis (Girona), Audrey Doré, Millor Sommelier de Catalunya 2017, és cap dels sommeliers del restaurant el Celler de Can Roca (Girona), Anna Casabona Paris, és enòloga i sommelier i ha estat finalista com a millor sommelier de Catalunya els anys 2016 i 2017 i Marc Tares Riu, que ha esta sots campió de Catalunya als anys 2015, 2016 i 2018 i és sommelier a Vi‐Enolgy.

La cita és aquest dimecres 10 d’abril a Madrid en el marc del 33è Salón Goormets, i qui guanyi serà el candidat al “Best Sommelier of the World” organizat per l’Association de la Sommellerie Intenationale (ASI).

Nou comentari