VadeVi
Quatre cellers catalans se’n van a la fira japonesa Foodex 2015
  • CA

Catorze empreses catalanes, quatre de les quals del sector vitivinícola, participaran a la fira Foodex’2015, que se celebra a Tòquio (Japó), del 3 al 6 de març, amb el suport del Departament d’Agricultura, a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (PRODECA).

El certamen Foodex de Tòquio és una de les plataformes més importants per a conèixer les tendències de la demanda del Japó en alimentació, conèixer i establir relacions comercials amb professionals del sector, o presentar nous productes i testar-ne l’encaix en aquest mercat. A més, es tracta d’una fira que convoca operadors de la zona Àsia-Pacífic.

Amb una periodicitat anual, es tracta del Saló Internacional d’Alimentació i Begudes més important de Japó, adreçat exclusivament al públic professional, amb notable influència en l’àrea asiàtica més propera: importadors, distribuïdors, compradors del sector del càtering i la restauració formen el gruix dels visitants, que en la darrera edició van arribar a 71.536.

Japó importa el 60% del aliments que consumeix, i els productes europeus són altament valorats per uns consumidors que demanden seguretat i qualitat abans que preu.

Les empreses catalanes del sector vitiovinícola participants són:

Mas Rodó | vi DO Penedès | Mediona (Alt Penedès)

Roqueta Origen | vi DO Catalunya, DO Terra Alta | Santa Maria d’Horta d’Avinyó (Bages)

Vermut Yzaguirre – Celler Sort del Castell | vi DO Costers del Segre, DO Tarragona, vermut, sangria | El Morell (Tarragonès)

Vinícola del Priorat SCCL | vi DO Terra Alta, DO Montsant, DOQ Priorat | Gratallops (Priorat)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa