VadeVi
Quinze sommeliers han tastat els Premis Vinari dels Vermuts 2018
  • CA
Institut Pere Mata de Reus
Institut Pere Mata de Reus | M.R.F.

!--akiadsense-->

L’Institut Pere Mata de Reus, una joia del modernisme català, ha acollit aquest dilluns el tast dels Premis Vinari dels Vermuts 2018.

Quinze sommeliers de l’Asssociació Catalana de Sommeliers han tastat fins a 50 referències de vermuts catalans que s’han presentat a al 4a edició del concurs.

Tast de Premis Vinari de vermuts 2018

!--akiadsense-->

Del resultat d’aquest tast en sortiran les medalles d’or, plata i bronze en les categories de vermuts blancs, negres, altres estils i vermuts reserva que es donaran a conèixer aquest dijous en l’acte de lliurament de premis que presentarà Txe Arana i que també es farà a l’Institut Pere Mata de Reus.

Una de les taules del jurat era per 4 membres del Club del Bàrman de Catalunya que han triat el millor vermut per a cóctels.

Membres del Club del Bàrman de Catalunya que han triat el millor vermut per a cóctels
Membres del Club del Bàrman de Catalunya que han triat el millor vermut per a cóctels | Eva Vicens

!--akiadsense-->

Els Premis Vinari de Vermuts és una iniciativa de Vadevi que compta amb el suport de l’Àrea de Promoció de l’Ajuntament de Reus, l’empresa Sanmy que elabora els sifons Geiser i la col·laboració de l’Associació Catalana de Sommelier i també de la revista Time Out que tria la millor vermuteria de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa