Moment de la presentació de l’Ànima a l’estand que Raimat té a Alimentaria Foto: Eva Vicens">

Raimat celebra el seu centenari amb novetats que s’aniran presentant al llarg d’aquest 2014. Avui, en el marc d’Alimentaria, el celler ha llançat Ànima, una nova gamma de vins exclusius per a l’hosteleria selecta i les botigues epecialitzades.

La gamma, formada per un vi negre i un vi blanc, vol reflectir l’essència del celler i apropar la marca a nous consumidors. A més, també representa un nou estil de vi adaptat a les noves tendències del consum: vins més afruitats, amb personalitat, amb potència i que reflecteixen el millor de la zona vinícola d’on provenen.

Meritxell Povera, enòloga del celler, ha conduït un tast pels dos vins tot destacant-ne les principals característiques. L’Ànima blanc és un vi modern, fresc, amb gran intensitat afruitada i moltes aromes a flors i notes tropicals elaborat amb chardonnay, xarel·lo i albarinyo. “Hem intentat que sigui un vi ben equilibrat, on les tres varietats hi tinguin una representació similar”.

L’Ànima negre és un cupatge de cabernet sauvignon, tempranillo i syrah, d’estil jove i també modern i fresc amb notes afruitades amb un pas per bóta per aportar major estructura. “És un vi molt golós, amb aromes de moka i caramel, que pensem pot agradar molt al consumidor”.

Els dos vins, que es comercialitzaran per un preu d’uns 8 euros, sortiran al mercat a partir del mes de maig.

A banda de la presentació d’aquests vins, Raimat també preveu en el marc del centenari ampliar l’oferta d’enoturisme, inaugurar un museu fotogràfic i llançar un nou vi representatiu dels 100 anys del celler, una edició limitada que està previst que vegi la llum just després de l’estiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa