VadeVi
Ramón Raventós, de Parxet, és el nou director general de Codorníu
  • CA
Codorníu

!--akiadsense-->

Ramón Raventós de 43 anys serà el nou director general de Codorníu. Raventós, és el responsable de l’empresa Gleva Cellars que elaboren Parxet, Mont-Ferrant, Titiana, Tionio, Basagoiti, Portal del Montsant i Raventós de Alella i és un dels membres de la família però d’una branca escindida de la propietat de Cordorníu.

Des que es va anunciar que un grup inversor nord-americà, Carlyle havia comprat el 68% de les accions de la companyia aquest és el primer anunci de la nova etapa de l’empresa, la fusió amb Gleva Cellars i el nomenament del nou director general.

Els nous propietaris han decidit que la direcció continui en mans d’un Raventós tot i que l’empresa ja no sigui familiar. Alex Wagenberg, president del consell de Codorníu Raventós ha assegurat que “tot el consell està molt il·lusionat amb la incorporació de Ramon Raventós com a líder i primer executiu en la direcció del projecte. Ramon és una persona amb una gran energia i capacitat de lideratge i té un profund coneixement del sector”. Un consell d’adminsitració format per quatre membres de Carlyle, i altres tres de la famçilia Raventós: Alberto de Carandini Raventós, Marc Ferran Claraso i Rosa Maria Lamuela Raventós.

L’operació de compra es va anunciar a finals de juny i valorava l’empresa en 390 milions d’euros. Una companyia de Sant Sadurní, de les familiars i històriques del món del cava pero en aquest moment està integrat per 10 cellers a Catalunya, Espanya, Argentina i Califòrnia i amb 3.000 hectàrees de vinya pròpia.

La compra de Gleva Cellars, que factura uns 20 milions anuals, es farà efectiva abans de que acabi aquest any un cop s’hagin formalitzat els tràmits pertinents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa