VadeVi
Raventós i Blanc regala una visita a la seva finca al personal sanitari
  • CA
Raventós i Blanc obrirà al personal sanitari la seva finca
Raventós i Blanc obrirà al personal sanitari la seva finca

!--akiadsense-->

Raventós i Blanc ha posat en marxa una iniciativa per donar les gràcies a metges i infermeres per la seva dedicació “herois que no coneixement ni els coneixerem que estan a primera línia d’aquesta batalla”.

Des del celler entenen que “un gràcies no és suficient. És mereixen molt més. Per això ens agradaria posar-los nom, brindar-los els nostre temps, el nostre ofici i el nostre equip perquè passin un dia al camp amb els seus familiars o amics”. Així, omplint un formulari poden accedir a aquesta iniciativa.

La idea va sorgir d’una banda després de rebre un missatge d’un conegut que havia patit la malaltia i que explicava, un cop donat l’alta, com havia estat la seva experiència. “Era un escrit molt maco però també colpidor on detallava com el personal mèdic de l’hospital s’havia esforçat al màxim, com l’havien cuidat i que només podia tenir paraules d’agraïment”, explica a Vadevi, la cap de comunicació del celler Susana Portabella.

“A més també tenim amics metges i sabem com ho estan passant i vam pensar com ho podíem fer per donar-los les gràcies. El més maco que tenim és la finca i per això vam decidir compartir-la” afegeix Portabella.

“Volem que sigui una petita il·lusió afegida per quan tot això s’acabi, i també té el simbolisme de proposar una activitat que ara mateix no es pot fer, com és passar una temps a l’aire lliure amb els amics, i a més amb una certa exclusivitat ja que que Raventós i Blanc no està obert al públic”, detalla.

De moment la proposta ha estat un èxit i ja són moltes les peticions que han rebut. La cap de comunicació de Raventós i Blanc assegura que és també un repte ja que “nosaltres al celler no fem enoturisme i ens haurem d’organitzar, però tenim temps per preparar-ho i tota la il·lusió del món”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa