VadeVi
La Finca 2013 de Raventós i Blanc entre els 100 millors del món segons Wine Spectator
  • CA
De la Finca 2013 entre els tops 100 de Wine Spectator

El passat dia 20, Wine Spectator va desvelar la llista dels 100 millors vins del 2017 en la que hi ha l’escumós Raventós i Blanc De la Finca 2013. L’únic escumós català de la llista d’aquest any.

Cada any, els editors d’aquesta prestigiosa revista americana, tornen a tastar els més de 15.000 vins de tot el món que han estat tastats a cegues durant els darrers 12 mesos i seleccionen els TOP 100; aquesta cuidada i meticulosa selecció es realitza en funció de la qualitat, el valor, la disponibilitat i l’emoció que transmeten els vins.

Una llista creada anualment, i des del 1988, que pretén retre homenatge als cellers, regions i anyades més excepcionals i exitoses de tot el món.

Alison Napjus, Editora Senior i Directora de Tast de Wine Spectator defineix així al guanyador: “De la Finca 2013: una versió mineral, amb notes d’espècies enllaçant sabors de cirera, ametlla salada i ratlladura de llimona, sobre una base delicada de mousse. Elegant i harmoniós.”

Wine Spectator, amb una tirada de 2.2 M d’exemplars i amb més de 30 anys de trajectòria, és una de les publicació més influents dins del sector del vi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa