VadeVi
Els Raventós no volen perdre el control de Codorníu però continuen buscant un soci minoritari
Vista nocturna del  exterior de la sala Puig i Cadafalch  de Codorníu

!--akiadsense-->

La consultora AZ Capital continua amb la tasca de trobar un nou soci minoritari per entrar a Codorníu i assumir la part d’alguns dels 216 accionistes que han decidit posar les seves accions a la venda. 216 accionistes tots ells vinculats a la família propietària Raventós-Codorníu.

Tot i que hi ha hagut moltes aproximacions des que es va fer l’anunci, no hi ha cap oferta en ferm tret del Grup Carlyle, però en aquest cas la proposta era per tenir el control de Codorníu. Primer va posar 220 milions d’euros sobre la taula i fins i tot va augmentar l’oferta fins al 270 milions d’euros.

Oficialment la família Raventós Codorníu ha estat molt hermètica sobre quin és el percentatge de l’accionariat que es vendrà però fonts de la companyia asseguren que la possibilitat de deixar el control de l’empresa fora de la família no la contemplen.

Aquest dimecres es va especular sobre la possibilitat que Codorníu estigui negociant amb Vranken Pommery després que els seus maxims responsables es reunissin a Sant Sadurní. Però fonts de l’empresa consultades per Vadevi afirmen que aquestes trobades es fan regularment. El grup VrankenPommery distribueix productes de Codorníu a França mentre l’empresa catalana fa el mateix amb els xampanys dels grup francès a l’estat espanyol.

Nou comentari

Comparteix