Rebenten els vidres d’una botiga de vins de Barcelona i roben només caixes del vi independentista

Els lladres han entrat aquesta nit i no s'han emportat ni l'ordinador ni els pocs diners que hi havia a la caixa

La botiga Lovers Wine Elegance amb les persianes trencades i el cordó dels Mossos

La botiga Lovers Wine Elegance amb la reixa metàl·lica trencada i el precinte dels Mossos | Cedida

Els propietaris de la botiga de vins ‘Lovers Wine Elegance’ s’han llevat aquest dimarts amb una mala notícia: algú ha rebentat durant la nit la reixa metàl·lica i ha trencat els vidres de l’establiment, situat al barri barceloní del Camp de l’Arpa del Clot. “Aquest matí ens han trucat per dir-nos que havien entrat a robar a la botiga. Hi han anat els Mossos d’Esquadra, però nosaltres vivim fora de Barcelona i hem trigat més en arribar”, ha explicat el propietari a Vadevi, Joan Carles Beltrán. La seva sorpresa ha estat que, en entrar a la botiga, han vist que no els havien robat res, només unes set caixes del vi “Allibera’m”. Es tracta d’un vi negre que porta un llaç groc a l’etiqueta, i al qual l’Oficina Espanyola de Patents i Marques va prohibir-ne el registre del logotip perquè el considerava inconstitucional. Tot i això, l’empresa promotora, Lovers Wine Elegance -la mateixa propitària de la botiga-, va decidir mantenir el logotip amb el llaç i, a més, hi va afegir la paraula “censurat” sobre un fons groc, i van acabar registrant només el nom, però no la imatge.

L'ordinador de la botiga 'Lovers Wine Elegance' intacte depsrés que algú hagi rebentat les persianes i els vidres

L’ordinador de la botiga ‘Lovers Wine Elegance’ intacte depsrés que algú hagi rebentat les persianes i els vidres i s’hagi endut caixes del vi ‘Allibera’m | Cedida

Beltrán ha relatat a aquest diari que l’ordinador que tenien dins la botiga està intacte i que tampoc s’han emportat els pocs diners que hi havia a la caixa. “No sé què pensar, això és molt fort”, diu. A mig matí, després de comprovar en quin estat havia quedat la botiga, el propietari ha anat a interposar la denúncia correspont a la comissaria dels Mossos d’Esquadra del carrer Bolívia de Barcelona. La botiga -al carrer Sant Quintí 28- fa poc més d’un mes que està oberta i ofereix la possibilitat als clients de tastar i comprar qualsevol dels vins de marca, entre ells l’Allibera’m. A més, l’objectiu dels propietaris era que l’establiment fos un “espai de trobada per a l’independentisme”, un lloc on reunir-se entre vins amb altres persones que estimen Catalunya i volen la república”.

El precinte dels Mossos d'Esquadra a la persiana de la botiga

El precinte dels Mossos d’Esquadra a la persiana de la botiga | Cedida

Comentaris

  Cherchez le President! 5 de Febrer de 2019 11:08
  A nuestro Quim, lo de mezclar alcohol e independencia se le sube a la cabeza cosa mala.
  cavaller negre 5 de Febrer de 2019 11:25
  Aquest "robatori", fa pudor de clavegueres oligàrquiques del Estat..........CNI, GC, o els "nous grisos de la poli Ñ", disfressats de lladres. Però per mi no "cola". Odien constantment tot el que pugui tenir símbols pacífics de llibertat pels ostatges polítics catalans que tenim a la capital fascio del regne castellà. Si algun jutge valent no els i para els peus, al final cremaran llibres com els de la Gestapo, o pitjor, "sang" que és en realitat el que volen aquests miserables inhumans.
  Maldat no castigada 5 de Febrer de 2019 12:13
  Deixeu córrer els unionistes-feixistes que en faran de tots colors. S'atreveixen amb tot. Psicogicament són uns malalts mentals d'odi, poden fer molt mal. Es podrien preguntar com és que els fa tan mal veure el color groc, veure un llaç groc... és el mirall que els retorna la seva maldat?
  Fran BCN 5 de Febrer de 2019 12:24
  Si realment ha sigut xusma unionista, penso que estan molt malalts.... . Els cal teràpia urgent....
  Penosos, los supremacistas excluyentes son capaces de todo. 5 de Febrer de 2019 15:55
  No cuela.

Nou comentari