VadeVi
Recaredo i ATM, entre els millors cellers de la dècada, segons els periodistes del vi
  • CA

L’Associació Espanyola de Periodistes i Escriptors de el Vi ha recopil·lat els resultats dels premis que atorga anualment de gener del 2010 a desembre de 2020, per generar una llista de les millors cellers de l’Estat espanyol.

Entre els projectes destacats –d’un total de 13– hi sobresurten dues empreses catalanes, Recaredo i Agustí Torelló Mata, que han estat reconegudes al costat de marques com González Byass, Alvear o Martín Códax, entre d’altres d’entre 150 candidatures. Les distincions volen posar en valor el recorregut professional i la tasca d’elaboradors que han estat distingits en els premis que l’entitat lliura anualment des de fa tretze anys.

En el cas de Recaredo, aquesta associació ha reconegut en diverses ocasions el seu Reserva Particular i el Turó d’en Mota; i d’ATM, han destacat el seu Brut Nature Gran Reserva Barrica o el Kripta.

L’AEPEV va crear aquests premis per reconéixer els millors vins estatals segons valoracions -i votacions a doble volta- dels 175 membres de l’associació entre associats, mitjans de comunicació i entitats col·laboradores. El llistat es fa públic cada primer dia de gener. Des de 2016, l’AEPEV també reconeix el millor projecte, iniciativa o treball realitzat a favor de la cultura del vi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa