Sis cellers familiars s’han unit per contribuir a impulsar l’activitat hostalera. El català Recaredo, se suma a Fariña, Muga, Terras Gauda, Toro Albalá i Yllera per crear La Gran Familia del Vino, posant en valor l’esperit d’unió que caracteritza a les famílies formades pels restauradors, cellers i amants del vi.

Sota l’eslògan Tornar a gaudir d’allò que importa de veritat, volen mostrar el seu recolzament al sector a partir d’un fil conductor com la cultura vitivinícola, la gastronomia i els grans moments compartits al voltant d’una ampolla de vi a restaurants, vinoteques i locals d’hostaleria.

Els impulsors de La Gran Familia del Vino duen a terme aquesta iniciativa, que engloba tres propostes conjuntes:

  • Una selecció d’un total de 6 ampolles icòniques de cadascun dels seus cellers, que pot ser adquirida a través de la plataforma digital Bodeboca. L’estoig conté: Fariña. Gran Colegiata Original 2015; Muga. Crianza 2017; Recaredo Terrers2017; Terras Gauda 2020;  DON PX 2018 i Jesús Yllera 2016.
  • Un “Tiquet Gastronomia i Vi” per rebre una bonificació de 25€ al consumir una ampolla de vi a qualsevol establiment hostaler d’Espanya. Maridar gastronomia i vi forma part de la cultura nacional, així que La Gran Familia del Vino proposa acudir a un dels milers d’establiments hostalers d’Espanya, abans del 31 de desembre de 2021, i fer consum d’alguna de les múltiples propostes vinícoles del país. Com a únic requisit: que hagi sigut elaborada per un celler espanyol i conservar el compte del restaurant com a justificant. 
  • Un “Passaport Enoturístic per a dues persones”, consistent en una invitació per visitar cadascun dels sis cellers integrants al projecte La Gran Familia del Vino.
  • Amb l’objectiu de donar a conèixer els valors que impulsen aquesta acció de recolzament a l’hostaleria, s’ha creat la pàgina web La Gran Família del Vino, on s’expliquen els detalls de la proposta i la seva mecànica.

Manuel Fariña comenta que “aquesta iniciativa, que sorgeix de la necessitat de donar resposta a les adversitats que segueix patint el sector hostaler, pretén promoure i dinamitzar una activitat que ens ha fet viure tants moments i experiències. A més, oferim l’oportunitat de visitar els sis cellers, que suposa una autèntica immersió en la cultura del vi”.

Enoturisme com a element dinamitzador de l’entorn

A més a més del foment del consum a l’hostaleria, els sis cellers proposen potenciar l’aproximació a la cultura del vi a través de l’enoturisme, posant de manifest la dinamització socioeconòmica que generen els cellers en els seus respectius entorns.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa