VadeVi
Recaredo serà la seu efímera de 40 restaurants, una nit per cadascun
  • CA
El pati de Recaredo serà la seu de fins a 40 restaurants top. Una nit per cadascun.

!--akiadsense-->

Prop de 40 restaurants formaran part del cicle “Recuperem la il·lusió #alteucostat” en el qual Recaredo i Celler Credo cediran les seves instal·lacions al centre de Sant Sadurní d’Anoia per incentivar la posada en marxa del sector de la restauració amb sopars a la fresca al celler. Es tracta d’un concepte de “pop up restaurant” o “restaurants efímers” que té com a voluntat reactivar l’activitat dels restaurants, colpejats per la crisis originada per la pandèmia de la Covid-19.

“La situació generada a causa de la pandèmia posa de relleu la necessitat de cooperar, d’escoltar-nos, d’estar al costat els uns dels altres… En definitiva, de ser més humans, més propers, de saber entendre’ns. Toca sobreposar-se i, entre tots, recuperar la il·lusió”, explica Ferran Junoy, director de Recaredo. Recaredo i Celler Credo cediran l’espai del pati i les instal·lacions de cuina donant suport especialment als establiments que no disposen de terrassa o tenen aforaments molt limitats.

Per raons de seguretat sanitària, l’activitat quedarà limitada a un màxim de 30 persones, que es repartiran en un espai de més de 400 metres quadrats a l’aire lliure. Els vespres a partir de mitjans de juny -en funció de les fases de desescalada-, els restaurants podran organitzar sopars a la fresca al pati de Recaredo reunint de nou la seva clientela habitual.

Cada restaurant dissenyarà la seva proposta gastronòmica i gestionarà les reserves amb els seus clients de manera directa. L’il·lustrador Salvador Vinyes ha estat el responsable de crear el cartell i de donar forma i color a la “il·lusió de retrobar-nos cada vespre amb als amics i amigues del sector de la restauració” després d’aquests mesos especialment durs.

La Il·lustració del cicle de sopars que es faran a Recaredo per impulsar la restauració

!--akiadsense-->

Els restaurant que s’ha adehrit a la proposta de Recaredo són Cal Pere del Maset, Cal Ton, Cigró dOr, Restaurant Vilagut, Llesqueria 1900, Gresca, Velòdrom Miquel Sòria, Cal Cuiner, Cal Blay, Tastet, La Cava den Sergi, Casa Joan, Bar del Mercat de Vilanova, Alkimia, Shanghai, Ca lIsidre, La Puntual, Tópik, LÀpat, Monocrom, Il Picarolo, Ribera Manero, Restaurant Clàudia, Granja Elena, Fonda Neus, Cal Xim, Plata Bistro, Denassus, Rassoterra, Fishhh Illa, Montiel, Bodega Sepúlveda, Cruix, Pork & Tunna, Slow & Low, Al Marge, AmBrasa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa