La junta de l’Associació Molinenca de Tast ha concedit a Recaredo el Premi d’Envinat de l’Any 2015 en reconeixement a la seva aposta per la qualitat, les varietats autòctones, les llargues criances i el respecte al entorn.

Un projecte, el de Recaredo, que -segons l’organització- “no ha dubtat en arriscar amb una viticultura biodinàmica, molt respectuosa amb el territori, que afavoreix l’equilibri amb l’entorn natural, i potència les característiques de les varietats autòctones, i dels terrers de la zona, arribant a l’excel·lència, i situant-se a un nivells que li permeten competir amb els productes de més qualitat del món. Objectius que compartim i defensem i creiem mereixedor de reconeixement”.

El lliurament es va fer divendres 11 de desembre a la Federació Obrera de Molins de Rei en el marc dels actes de celebració del 7è Aniversari de l’Associació Molinenca de Tast. Una jornada en la qual també hi va haver altres activitats, com ara la conferència de Ton Mata, Director General de Recaredo, sobre “Territori, Natura i Varietats Autòctones”, com a bases de la qualitat; o una amb en Josep Duran, del Celler Mas del Clavers, que va presentar els seus vins de la DO Penedès i entre ells l’Infiltrat, un sumoll centenari, i el cabernet sauvignon de Can Codony, un dels vins negres més ben valorats de la DO Penedès.

L’Associació Molinenca de Tast és un entitat sense afany de lucre, que té com a objectius la formació i informació sobre la cultura gastronòmica y del vi, amb dedicació especial a la gastronomia i el vi del nostre país. Dins d’aquesta labor, l’any 2012 van instaurar la menció Envinat de l’Any en reconeixement a la feina de persones i/o entitats destacades en la cultura gastronòmica i del vi del nostre país.

Guanyadors Envinat de l’Any:

2012 Joan Nebot

2013 DO Montsant

2014 Terra de Garnatxes

2015 Recaredo


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa