VadeVi
Rècord de 5 minuts per copar les inscripcions del tast per parelles de Vila Viniteca
  • CA
D'esquerra a dreta: Luis Gutiérrez, Sisco Martí de Vila Viniteca i Ignacio Villalgordo
Luis Gutiérrez i Ignacio Villalgordo, els guanyadors de l’edició anterior | Jordi Bort

!–akiadsense–>

!–akiadsense–>

El tast per parelles de Vila Viniteca bat el rècord pel que fa a les inscripcions. En només 5 minuts 120 parelles es van registrar cobrint així totes les places.

L’obertura d’inscripcions d’aquest concur és un dels moment més trepidant de l’any, en el que els participants s’hi juguen fins a 30.000 euros. Ja fa anys que la nit de Reis és la data prevista per habilitat el procés d’inscripció, però en aquesta 11a edició un problema informàtic ho va impedir.

En l’edició passada, en només 19 minuts, les places van quedar cobertes, però en aquesta ocasió s’han batut tots els rècords i només 5 minuts han estat suficients.

El concurs que se celebra de forma alterna a Madrid i a Barcelona, en aquesta ocasió serà a Catalunya, dia 15 d’abril del 2018 a la Casa Llotja de Mar. Un dels gran atracatius del concurs són els premis. La primera parella classificada s’emportarà 30.000 euros, la segona 7.000 i la tercera 3.000.

Com en les anteriors edicions, les 120 parelles s’enfrontaran a cegues a 7 vins a la Fase Classificatòria: 2 vins blancs, 3 negres i 2 vins especials -espumosos, xerès, portos, vins generosos i fortificats, etc. Cada parella ha d’encertar la següent informació dels vins: país, zona d’origen, Denominació d’Origen, varietats de raïm, anyada, elaborador i marca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa