L'Incavi participa en la recerca en els productes de biocontrol aplicats a la vinya
L’Incavi participa en la recerca en els productes de biocontrol aplicats a la vinya | Incavi

!--akiadsense-->

L’Incavi, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Girona encaren el tram final d’un estudi entre Catalunya i el Rosselló per avaluar l’eficiència dels productes de biocontrol a la vinya.

El projecte, Interreg PALVIP (Producció Alternativa de les Produccions Vegetals Interregional Pirineus), treballa per afavorir l’agricultura sostenible i millorar en el combat de fongs paràsits com el míldiu, l’oïdi i la podridura de raïm.

Aquesta setmana, l’INCAVI està desenvolupant proves amb tractaments a tres camps d’assaig de la Granada (Alt Penedès), si bé el projecte també analitza els productes de biocontrol en arbres fruiters i plantes hortícoles. El projecte va començar el 2018 i acabarà el desembre d’enguany. A més de l’INCAVI, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Girona, també hi participen la Chambre d’Agriculture des Pyrénées-Orientales, la Universitat de Perpignan Via Domitia i el Futureco Bioscience.

Nou comentari

Comparteix