VadeVi
Redescobrir Cambrils: tranquil·litat i bon menjar
  • CA
Taula parada als restaurants de Cambrisl
Taula parada als restaurants de Cambris

!--akiadsense-->

Cambrils és per excel·lència un municipi turístic tranquil i acollidor, amb una gran oferta gastronòmica, d’arrels marineres i agrícoles, boniques platges, un barri antic històric, i un tradicional port de pesca. A més, ja fa dècades que Cambrils és la Capital Gastronòmica de la Costa Daurada. Es tracta d’un reconeixement que ha obtingut gràcies a la feina dels restauradors, als productes frescos del mar i de la terra i a les delicioses receptes que els cuiners han heretat de la tradició de cuina a les cases i a bord de les embarcacions. Unes propostes gastronòmiques que mariden a la perfecció amb el vi.

Actualment, Cambrils compta amb més de 150 establiments de restauració, i es troben, gairebé tots, situats al barri mariner. Dos establiments confirmen l’èxit de la seva gastronomia amb una merescuda estrella Michelin, i molts altres estan sent contínuament valorats molt positivament en nombrosos mitjans de comunicació especialitzats, i sobretot pels crítics més sibarites: els mateixos clients.

Al centre de Cambrils també hi ha lloc pels vins
Al centre de Cambrils també hi ha lloc pels vins

!--akiadsense-->

Les exquisides receptes que els cuiners i cuineres han heretat dels seus avantpassats i que avui en dia segueixen oferint als seus comensals són una de les millors targetes de presentació de la diferenciació del municipi com a plaça turística gastronòmica. La cadena de valor gastronòmic a Cambrils és completa, anant des de la matèria primera de màxima qualitat i km zero, de la mà de la Confraria de Pescadors i la Cooperativa Agrícola, als productors, elaboradors, arribant finalment a l’experiència gustativa i sensorial a la taula dels seus restaurants.

Una demostració més de l’aposta vers l’especialització és el fet que molts dels establiments de Cambrils formen part de la marca Cuina Catalana, d’altres estan adherits al projecte AMED, Alimentació Mediterrània, i molts cuinen sense gluten i estan adherits a l’Associació de Celíacs.

Pescadors de Cambrils descarreguen el peix
Pescadors de Cambrils descarreguen el peix

!--akiadsense-->

DESTINACIÓ HEALTHY

Però Cambrils té molts altres valors. Com per exemple, que es tracta d’una destinació saludable. L’objectiu d’aquest municipi del Baix Camp és influir de manera directa en el benestar, l’equilibri personal i la qualitat de vida dels seus visitants. Cambrils és una destinació healthy pel relax de les seves platges, per la qualitat dels seus productes gastronòmics (com l’oli d’oliva extra verge, les fruites i verdures, el peix fresc i els fruits secs), per la seva infraestructura hotelera i de restauració dedicada al món healty, i també pels seus esports -tant per mar com per terra-.

Per a més informació turística sobre Cambrils, fes clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa