VadeVi
“Reinas de Copas. Las grandes mujeres del vino”, finalista dels Gourmand World Awards
  • CA
Reinas de Copas

!--akiadsense-->

Reinas de Copas. Las grandes mujeres del vino de l’autor Zoltan Nagy s’ha classificat per la final mundial dels Gourmand World Awards, els premis més importants del món dedicats als llibres de vins i gastronomia, on cada any participen 7.000 llibres de més de 200 països i regions d’arreu del món.

El llibre s’ha classificat per la final mundial com guanyador del “Millor llibre d’Espanya” en la categoria “Drink Writing”. Ara es prepara per competir pel premi Best in the World en la cerimònia de lliurament de premis que se celebrarà a Macao (Xina) el juliol de 2019.

Reinas de Copas es la selecció personal de 50 dones del sector del vi, amb el seu retrat biogràfic i el vi que millor les representa, així que el llibre inclou cinquanta dones professionals i cinquanta vins amb “ànima femenina”. És un homenatge a les dones en un sector tradicionalment dominats pels homes. L’objectiu és mostrar el treball de les dones a la vinya, al celler, als departaments de vendes, exportació, comunicació, publicitat, màrqueting, enoturisme, relacions públiques i als càrrecs de direcció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa