VadeVi
Els Reis d’Espanya tenen 10.000 vins al seu celler privat
  • CA
Els Reis d'Espanya

!--akiadsense-->

Tot i que no ha trascendit quins vins són, els Reis d’Espanya tenen un celler privat amb prop de 10.000 referències. Com que aquest espai pertany a l’àmbit estrictament privat, només se sap que els vins són “els millors de l’estat i de l’estranger” i també el sistema singular de mantenir la humitat i la temperatura.

El cosí de la reina Letícia, David Rocasolano, explica en el llibre “Adiós, Princesa”, que el reis es fan portar sorra d’una platja de l’Índic, perquè sembla que per la seva composició és la que millor pot ajudar a regular la humitat en aquest espai.

Els Reis d'Espanya brindant

!--akiadsense-->

Curiosament, sempre s’havia dit que la reina Letícia era abstèmia. Durant els brindis té per costum mullar-se els llavis amb l’alcohol, però no és habitual veure-la beure vi ni cava. Ara bé, sembla que això no impedeix que s’hi capfiqui a l’hora d’escollir el tipus d’ampolla que vol en les festes privades que organitzen a La Zarzuela. Aquest ha estat el cas d’aquest cap de setmana, en el qual Letícia hauria canviat fins a tres vegades el tipus de vi fins a acabar decidint-se amb un de 60 € l’ampolla.

El cosí de la reina, parla “d’una vinoteca particular immensa. Vam passejar per laberint de prestatges, trepitjant sorra de platja i contemplant l’espectacle del vi”.

La col·lecció l’hauria començat el rei emèrit Joan Carles i fins i tot en algun moment s’huarien plantejat subhastar-la. Per això, segons la revista Vanitatis, s’hauria catalogat tot el celler i un dels responsables hauria estat Quim Vila.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa