VadeVi
Els ‘Reis’ sommeliers omplen d’il·lusió als infants sense recursos d’AIS
Les ampolles de vi d'onze cellers catalans que es van bescanviar per material creatiu
Les ampolles de vi d’onze cellers catalans que es van bescanviar per material creatiu | ACS

!--akiadsense-->

La 7a edició del Vi per Joguines ha estat, de nou, un èxit. L’Associació Catalana de Sommelier ha començat l’any amb una proposta que promou la solidaritat a través del vi.

En aquesta edició es demanava a tots aquells que hi volguessin col·laborar, que aportessin material creatiu i a canvi s’emportessin una ampolla de vi. Així es va fer a la vinoteca Wine Palace de Sant Antoni a Barcelona on es van bescanviar fins a 66 ampolles de vi, donades per onze cellers catalans, per pots de pintura, cartolines o retoladors entre d’altres .

El material que els 'Reis' sommeliers han lliurat a AIS
El material que els ‘Reis’ sommeliers han lliurat a AIS | ACS

!--akiadsense-->

D’aquesta manera, els infants d’AIS, l’Associació d’ajuda a la infància sense recursos, disposaran de material per fer manualitats durant tot aquest curs. Una recaptació que ja s’ha lliurat a la seva presidenta Lourdes Arquet.

Els cellers que hi han participat han estat, Vinyes Domènech, Gramona, Vall Llach, 1+1=3, Cal Teixidor, Vinyes D’Olivardots, Germans Balart, Lagravera, AT Roca, Estones Vins, Terrilogía (Vincelona & Alfredo Arribas), Josep Foraster i Josep Grau Viticultor.

Un any més els ‘Reis’ sommeliers arriben carregats per fer les delícies dels infants d’aquesta associació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa