VadeVi
Els ‘Reis’ sommeliers omplen d’il·lusió als infants sense recursos d’AIS
  • CA
Les ampolles de vi d'onze cellers catalans que es van bescanviar per material creatiu
Les ampolles de vi d’onze cellers catalans que es van bescanviar per material creatiu | ACS

!--akiadsense-->

La 7a edició del Vi per Joguines ha estat, de nou, un èxit. L’Associació Catalana de Sommelier ha començat l’any amb una proposta que promou la solidaritat a través del vi.

En aquesta edició es demanava a tots aquells que hi volguessin col·laborar, que aportessin material creatiu i a canvi s’emportessin una ampolla de vi. Així es va fer a la vinoteca Wine Palace de Sant Antoni a Barcelona on es van bescanviar fins a 66 ampolles de vi, donades per onze cellers catalans, per pots de pintura, cartolines o retoladors entre d’altres .

El material que els 'Reis' sommeliers han lliurat a AIS
El material que els ‘Reis’ sommeliers han lliurat a AIS | ACS

!--akiadsense-->

D’aquesta manera, els infants d’AIS, l’Associació d’ajuda a la infància sense recursos, disposaran de material per fer manualitats durant tot aquest curs. Una recaptació que ja s’ha lliurat a la seva presidenta Lourdes Arquet.

Els cellers que hi han participat han estat, Vinyes Domènech, Gramona, Vall Llach, 1+1=3, Cal Teixidor, Vinyes D’Olivardots, Germans Balart, Lagravera, AT Roca, Estones Vins, Terrilogía (Vincelona & Alfredo Arribas), Josep Foraster i Josep Grau Viticultor.

Un any més els ‘Reis’ sommeliers arriben carregats per fer les delícies dels infants d’aquesta associació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa