VadeVi
Rendé Masdéu ven el seu ‘vi de fang’ a gent d’arreu
El Trepat del Jordiet de Rendé Masdéu ara és un vi de fang

!--akiadsense-->

Els responsable del celler Rendé Masdéu estan decidits a tirar endavant i ara encara més després de veure totes les mostres de suport rebudes des de que el riu Francolí va destruir completament les seves instal·lacions.

Amb l’ajut de voluntaris del poble han pogut recuperar algunes de les ampolles que van quedar colgades sota la runa i des de divendres fins aquest diumenge les estan venent per “poder tornar a començar”.

Mariona Rendé, propietària del celler, explicava en declaracions a Vadevi, que prop de 2.000 persones s’han acostat fins a l’Espluga des de divendres per comprar algunes de les ampolles. “Només hem posat a la venda el Trepat del Jordiet perquè és el que podem identificar per la forma de l’ampolla”, explicava rendé. I afegia “és el nostre vi de fang, ara per dins i per fora. La criança s’havia fet en àmfora i ara per fora el fang també és visible. Les hem venut així com les vam recuperar”.

“Estem molt agraïts per totes aquestes mostres de suport. Ha vingut gent de tot arreu que no es poden creure com ha quedat tot. Estem molt contents de la resposta de la gent”, assegurava.

D’altra banda, a poc a poc van apareixent les restes dels dipòsits, bótes i maquinària del celler que l’aigua va arrossegar riu avall. Una mostra és aquest vídeo que han publicat a Instagram on es veu l’estat en que va quedar un dels dipòsits, totalment inservible, que s’ha recuperat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa