VadeVi
René Barbier reivindica la vigència dels clàssics en el món del vi
  • CA

!--akiadsense-->

Història, tradició i temps. Amb aquests tres ingredients i la comparativa amb altres productes de consum, René Barbier reivindica que els clàssics estan de moda i els seus vins ho són molt, de clàssics. I ho fa seguin la premisa que “Els clàssics no fallen mai”.

Història

L’any 1870 la fil·loxera va arrasar les vinyes a França, entre elles la que la família Barbier tenia a Avinyó i va ser per això que el seu fill Léon va decidir instal·lar-se a Catalunya i l’any 1880 va crear la seva pròpia empresa a Tarragona. Allà va ser dels primers que va vendre vi embotellat i el seu fill René va donar l’impuls definitiu a la companyia i va consolidar la marca.

Tradició

Els vins de René Barbier són fruit de l’aplicació de la tradició vitivinícola francesa en terres catalanes de clima mediterrani. Primer a Tarragona i després al Penedès on actualment hi ha el celler. I és precisament al cor del Penedès on neixen ara els vins que ja formen part de l’imaginari col·lectiu.

Temps

És per això que després de 137 anys els vins René Barbier són uns clàssics del vi català. Generació darrere generació han vist posicionar-se aquests vins a casa nostra i arreu i és precisament aquesta qualitat icònica la que es vol potenciar en aquesta nova campanya.

Els vins

Gamma dels vins de René Barbier

!--akiadsense-->

Aquests clàssics perdurables són en aquests moments el blanc René Barbier Kraliner sec que és un cupatge de macabeu, xarel·lo i parellada. El rosat René Barbier tradició, d’ull de llebre i merlot. El René Barbier Viña Augusta semidolç de macabeu, parellada, xarel·lo i moscatell i el clàssic dels clàssics, el René Barbier Tinto Roble que és un cupatge d’ull de llebre, merlot, cabernet sauvignon i garnatxa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep a setembre 24, 2017 | 12:31
    Josep setembre 24, 2017 | 12:31
    René Barbier ara és CLos Mogador. No fa falta dir res més

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa