VadeVi
Reobre la Terrasseta Multicultural Rimaires de Cava Guilera

Un concert a la Terrasseta Multicultural Rimaires Foto: Turisme de Subirats

Amb l’arribada del bon temps l’Associació Cultural Rimaires es preprara per reobrir, el dissabte 4 de maig, la Terrasseta Multicultural Rimaires, un espai escènic entre vinyes destinat a gaudir de petits espectacles culturals.

L’espai obrirà tots els dissabtes a partir de les 20h i la temporada d’espectacles s’allargarà fins a l’arribada de la tardor. El 4 de maig hi ha prevista l’actuació del cantautor Oski Jay més el set del DJ Johann Selekter, i el 18 de maig hi actuarà el cantautor vicente Freire. A més, els dies 11 i 25 de maig hi haurà cinema a la fresca, amb pel·lícules encara per determinar.

La Terraseta Multicultural Rimaires es troba situada a la Cava Guilera de Labern (Subirats) i els seus responsables són Aïda Rull, Miguel Hileno i Marta Guilera, tres persones vinculades per l’atracció per la creació artística i que també son els encarregats de fer les rimes (parets d’ampolles on el cava fa la criança) de Cava Guilera, d’on els ve el nom de Rimaires. La terrassa està ubicada en un entorn alhora humil i extraodinari: Un entorn de vinyes tranquil amb vistes aMontserrat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa