Restes de maquinària sota la runa del celler Vall Llach
Restes de maquinària sota la runa del celler Vall Llach

!--akiadsense-->

El celler Vall Llach continua en les tasques de refer-se de la desfeta de diumenge passat. La teulada d’un dels seus edificis va cedir sota el pes de la neu i va esfondrar tot l’edifici deixant colgada maquinària, ampolles i vi en dipòsits.

El celler de Lluís Llach i Albert Costa té un del seus mercats forts al Estats Units, és per això que aquest dimecres, la prestigiosa revista Wine Spectator s’ha fet ressò dels fets. “Una tempesta de neu rècord a Espanya va enfonsar la teulada d’un dels cellers més importants del Priorat, Vall Llach”, explica la publicació.

Mentrestant la solidaritat va arribant a través del web reconstruimvallllach que s’ha creat expressament per recollir fons i també amb un increment important des de diumenge

-dia de l’esfondrament- del nombre de compres de vi a través del botiga online del mateix celler.

La home de la botiga online de Vall Llach amb el missatge que recorda que no saben de quin vi disposen
La home de la botiga online de Vall Llach amb el missatge que recorda que no saben de quin vi disposen

!--akiadsense-->

Tenint en compte el nombre de comandes i la situació crítica sense poder saber encara de quines ampolles disposen han hagut d’incorporar un missatge: “A causa de l’esfondrament de la teulada del celler, desconeixem l’estoc de vi que tenim a disposició per vendre. Us informarem de l’estat de la vostra comanda així que puguem. Moltes gràcies.”

Nou comentari