Aquest divendres dia 27 de maig s’inicia la tercera edició del cicle de debats Visions 5.1 que organitza l’Associació La Conca 5.1 i l’Associació els Amics del Castell de Barberà de la Conca.

Aquest primer debat es celebrarà al Museu de la Vida Rural de L’Espluga de Francolí a les 19h. Aquesta primera jornada porta el títol de: “Un retrat coral del vi i l’enoturisme” i vol analitzar quin és el moment actual del vi i l’enoturisme a Catalunya.

El vi i l’enoturisme és un dels sectors emergents del nostre país. Tanmateix, massa sovint s’ha donat una visió exclusivament masculina de la viticultura, com sovint s’ha fet de la pagesia. Però any rere any es posa de manifest que el paper i el protagonisme de les dones en el món vitivinícola és cada cop més important. Tradició familiar i innovació es conjuminen per donar lloc a una nova empremta femenina en el món del vi. Un retrat divers, viu i en constant moviment de tot el que envolta i genera el vi i l’enoturisme al nostre país.

Comptarà amb la participació d’Irene Alemany, enòloga i propietària del Celler Alemany i Corrió; Anna Casabona, sommelier i delegada comercial del celler de Capçanes; Ruth Troyano, periodista especialitzada en vi i enoturisme; Marta Pedra, enginyera agrònoma i propietària dels cellers Vins de Pedra i La Vinyeta*; Sole G. Insua, periodista i responsable de comunicació de la DO Catalunya i Mariona Vendrell, enòloga i propietària del celler Succés Vinícola.

Els propers debats seran els dies 17 de juny a Pira i el 8 de juliol a Montblanc. Tota la informació seguint aquest enllaç.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa