VadeVi
Ricard Sebastià és reelegit president de la DO Conca de Barberà

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Conca de Barberà ha acordat els membres que conformaran la junta de l’entitat per als pròxims quatre anys. El fins ara president, Ricard Sebastià, propietari del celler Josep Foraster, repeteix en el càrrec, i s’envolta d’un equip que en part renova cares. Entren per primer cop Santiago Albaigés, Ramon Ribas, Ciriac Carbó, Jordi Amell i Albert Rovira.

Membres de la nova junta de la DO Conca de Barberà | Foto: DO Conca

Segons un comunicat de la DO, “Sebastià ha demostrat bon lideratge i una gran dedicació durant el mandat anterior, i la seva reelecció reflecteix la confiança i el suport de la comunitat vitivinícola de Conca de Barberà”. El president considera que “actualment la DO Conca de Barberà ha assolit un molt bon nivell amb els seus vins”, destacant les varietats històriques, com el trepat, varietat insígnia de la DO, la parellada o el macabeu. Però, assenyala que s’ha de fer sense renunciar a varietats que es van incorporar a la DO fa dècades i que s’han adaptat molt bé.

“Continuarem fent valer el territori de la Conca, que ens permet elaborar vins frescos i amb graus alcohòlics moderats, que s’adapten als canvis climàtics i a la gastronomia Mediterrània”, afegia.

La nova junta

Aquesta és la constitució definitiva de la nova junta, que tot just s’ha aprovat i fet efectiva aquest mateix dilluns 19 de juny.

President: Ricard Sebastià Foraster

Vocals del sector vitícola:

  • Oriol Canela
  • Ricard Sebastià
  • Xavier Cepero
  • Santiago Albaigés
  • Ramon Ribas

Vocals del sector vinícola:

  • Bernat Andreu (Celler Carles Andreu)
  • Mariona Rendé (Rendé Masdéu)
  • Ciriac Carbó (Cellers Domenys)
  • Jordi Amell (Agrícola de la Conca)
  • Albert Rovira (Viver Vitivinícola)

Vocals tècnics:

  • Iolanda Trilla (DAAC)
  • Xoán Elorduy (INCAVI).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa