VadeVi
Roben un Chateau d’Yquem de 1806 valorat en 350.000 euros
  • CA

Aquesta setmana s’ha produït un robatori d’aquells que semblen extret d’una pel·lícula de ficció. Però ha estat realitat. Si no, que li preguntin als propietaris del biestrellat l’Hotel Atrio de Càceres, que ha denunciat la pèrdua milionària per la substracció de 45 ampolles de vi, 38 Romanée Conti i Chateau d’Yquem de 1806.

No en poden quantificar l’import total que s’hauria robat. Els propietaris calculen que les Romanée Conti estan per un preu mitjà de 12.000 euros a carta i el Montrachet Grand Cru 1999 Magnum pujava fins els 25.500 euros, però l’ampolla de 1806 té un valor incalculable, malgrat la tenien a la carta per 350.000 euros. “No esperàvem vendre-la, però formava part de la nostra col·lecció”, que es concreta en una carta de 400 pàgines i milers de referències. “Perdre aquesta ampolla ha estat realment dolorós”, es lamentava la propietat, qui insistia que aquesta referència mai l’haurien venut ni per un milió d’euros.

El robatori l’hauria perpetrat una parella que hauria demanat allotjar-se a l’hotel del restaurant. En un moment de la nit, van demanar menjar alguna cosa i malgrat el restaurant ja havia tancat, el recepcionista hauria deixat el seu lloc de treball per aconseguir-los alguna cosa, fet que hauria aprofitat la parella per colar-se fins a l’interior del celler. Ara mateix, hi ha una investigació en curs per intentar descobrir qui ha estat el responsable d’aquests fets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa