Roureda Reserva estrena una imatge totalment renovada. El vi, un dels reserves més emblemàtics de Cellers Unió, trenca amb la seva imatge tradicional i es vesteix de negre, apostant per la simplicitat i l’elegància. Elaborat des de 1978, Roureda Reserva és present a les principals cadenes de supermercats a Catalunya i exportat arreu del món.

Fins a l’actualitat Roureda havia estat fidel a la seva imatge tradicional. No obstant, Cellers Unió ha volgut anar més enllà d’un simple restyling i crear una imatge completament nova, elegant i actual. Per aquest motiu s’ha optat per un disseny d’inspiració clàssica, amb protagonisme del negre, i la icona d’un Roure a la part superior. El roure, a més de donar nom a Roureda, esdevé el símbol ideal d’aquest Reserva ja que les bótes on s’envelleix el vi es fabriquen justament amb fusta de roure.

La nova imatge no pretén només posar-se al dia sinó també obrir les portes a atraure nous consumidors.

Roureda és un reserva mediterrani amb una llarga tradició que s’elabora amb un cupatge d’Ull de Llebre, Garnatxa i Samsó de la Denominació d’Origen Tarragona. Destaca pel seu paladar equilibrat, amb un gran balanç entre fruita vermella madura i notes de criança.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa