VadeVi
Rubí converteix la tradicional Fira dels Vinari en la ‘Setmana del Vi’
  • CA

Deu anys al costat dels Premis Vinari, i seguim sumant. Perquè Rubí ha deixat clar que vol seguir al costat del concurs de vins, fent d’amfitrió, com ha fet fins ara, de les diverses sessions de tast dels vins finalistes i servint els productes guanyadors a la seva tradicional fira del vi. De fet, enguany aquesta cita amb la gastronomia i els vins s’expandeix i incrementarà tant els dies com les activitats organitzades en motiu de la fira.

La Setmana del Vi començarà dimecres dia 2 de novembre i s’allargarà fins diumenge dia 6 amb un programa que inclourà un debat i posterior tast de vins al costat de dones pageses i elaboradores de vi (el mateix dia 2/11), que seguirà amb la representació de l’obra de teatre El Sommelier dirigida i protagonitzada per l’humorista Fermí Fernández (dijous 3/11), i veurà divendres una nova convocatòria a restauradors locals i altres professionals del món del vi a qui s’introdueix i es posa en contacte amb les persones que fan els vins i que han pogut estar presents a la mostra.

L’Alcaldessa de Rubí, al centre, presentant la nova edició de la Fira del Vi de Rubí | Foto: E.V.

Aquesta programació especial i ampliada continuarà divendres tarda amb la inauguració d’una nova edició de la Fira pròpiament dita, on s’hi citaran una dotzena d’estands amb vins premiats a la desena edició dels Vinari, parades amb producte local (a través del mercat municipal), tastos guiats (com el que dirigirà divendres al vespre el director del concurs Ramon Roset sobre formatges i vins de la mà de Bonpreu i Esclat) i diverses actuacions musicals, entre les quals hi destaquen els rubinencs The Killing Hits.

“Ens enorgulleix haver consolidat aquesta cita enogastronòmica a Rubí, al costat dels Premis Vinari”, deia l’Alcaldessa Ana María Martínez durant la presentació de l’edició en roda de premsa; “a part de ser molt esperada pels rubinencs i rubinenques, afegia, ens permet seguir fent aquest petit homenatge al nostre passat vitivinícola“.

Un passat i present que s’ha volgut reflectir en el cartell de l’edició que, amb el celler cooperatiu de fons, combina tots els elements que formen part d’aquest esdeveniment, des del vi, fins a la música i la seva vessant més social. La imatge ha estat obra de Broccoli.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa