Des de les 11h d’aquest matí, el vi català omple el celler Cooperatiu de Rubí en la que ja és la 5a edició de la Fira amb els Premis Vinari.

L’alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez i l’editor de Vadevi.cat, Salvador Cot han estat els encarregats de donar el tret de sortida a un cap de setmana en el que la música, la gastronomia i els millors vins de Catalunya es donen la mà.

Martínez ha recordat que aquest “és un dels esdeveniments populars més importants del municipi, que culmina, i posa a l’abast de tothom els vins que prèviament s’han tastat al Celler Cooperatiu que des de fa 5 anys acull la final dels Premis Vinari”.

Salvador Cot, ha recordat que els Premis Vinari han estat lligats a Rubí des dels seus inicis amb la inauguració de la rehabilitació del Celler Cooperatiu, obra modernista de Cèsar Martinell.

Així doncs fins aquest diumenge es podran tastar alguns dels vins premiats en l’edició 2017 dels Premis Vinari a més de gaudir de diverses propostes gastronòmiques locals i de la música que serà present tot el cap de setmana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa