La Ruta del Vi de Lleida DO Costers del Segre ha crescut fins als seixanta-nou socis durant aquest passat exercici 2021, després que l’entitat aprovés una suspensió de quotes i matrícules per mitigar els efectes de la pandèmia de la Covid. Són dades que ha compartit el president de l’associació, Tomàs Cusiné, en el marc de l’assemblea general que l’entitat ha celebrat aquesta setmana al Parador de Lleida.

Així, actualment la Ruta compta entre els seus membres amb vint-i-dos cellers, divuit restaurants, vuit allotjaments, cinc enoteques, i altres setze entitats i institucions que desenvolupen activitats culturals i turístiques al voltant del vi.

L’Associació de la Ruta del Vi de Lleida és un organisme autònom que uneix les iniciatives dels sectors públic i privat per promocionar i potenciar el turisme enològic sostenible i de qualitat a les terres de Lleida. De nord a sud, l’Associació reuneix ajuntaments, consells comarcals, associacions, oficines de turisme, cellers, restaurants, establiments temàtics i allotjaments turístics que formen una atractiva i diversa oferta turística estretament vinculada al món del vi.

Nou comentari

Comparteix