Suspesa l’activitat. La previsió metereològica que indica que no es podran dur a terme les activitats programades, aconsella suspendre la tercera edició del Mercat de Vins al Priorat.

Tercera edició del Mercat de Vins al Priorat amb Vidirecte.cat, el Club TR3SC, i el patrocini del Diari ARA. El Mercat tindrà lloc al bell mig del Priorat, al Celler Buil & Giné de Gratallops, dissabte 3 d’octubre de 2015.

Al Mercat hi assistiran més d’una desena de cellers de denominacions d’origen de la província de Tarragona (DOQ Priorat, DO Montsant, DO Terra Alta, DO Tarragona) que tenen la seva oferta de vins a Vidirecte.cat. Amb l’entrada al Mercat, es podran tastar les més de 40 referències que s’hi presenten.

L’activitat es desenvoluparà al Celler Buil & Giné de Gratallops, que durant aquesta època es troba en plena voràgine de la verema, i on es podrà gaudir i viure aquest moment especial. De les 11 del matí a les 9 de la nit, els assistents tindran la possibilitat de tastar i conversar amb els elaboradors de vins presents, i decidir quins productes prefereixen per gaudir durant la propera entrada a la tardor.

El preu de l’entrada és de 15 € (12 € si es compra anticipada) i inclou tastos il·limitats de les més de 40 referències presents i la possibilitat de participar al Joc de les Aromes, una activitat on els participants podran afinar el seu olfacte i optar a un premi: un cap de setmana enològic per a dues persones al Celler Buil & Giné, al Priorat.

Durant tot el dia, es podrà gaudir de tapes elaborades amb productes del país, que ajudaran a fer encara més agradable aquest tast de vins. A més a més, cada hora es podran realitzar visites guiades gratuïtes al celler. I per fer encara més memorable aquesta jornada, tots els assistents es podran fer una foto al photocall de Vidirecte!

El dia del mercat, els visitants podran comprar vins i caves allà mateix i els rebran a casa sense despeses extra.

Fitxa de l’esdeveniment:

Data: 3/10/2015

Lloc: Celler Buil & Giné (Gratallops – Priorat)

Horari: D’11h a 21h

Venda d’entrades anticipades en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa