VadeVi
S’inicien les semifinals del Premis Cartaví 2015
  • CA

El dia 26 d’octubre se celebrarà la primera semifinal territorial a Manresa, a l’Escola d’Hoteleria Joviat, on un jurat acreditat valorarà les cartes presentades a la província de Barcelona per escollir els restaurants que optaran al Premis Cartaví 2015.

El dia 2 de novembre tindrà lloc la semifinal territorial de Girona, a l’Escola d’Hosteleria i Turisme de l’Institut Olivar Gran de Figueres, el dia 9 de novembre a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i el dia 12 del mateix mes, la de Tarragona, a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

Per primera vegada s’han creat quatre jurats territorials que valoraran les cartes de vins dels restaurants del seu territori que seran reconeguts com a màxima expressió de la seva terra, al recolzar els vins que s’elaboren i produeixen a Catalunya.

Durant aquestes semifinals, es faran públics els noms dels restaurants finalistes, en total, quatre restaurants finalistes per categoria i per província més quatre de Barcelona ciutat, un total de seixanta restaurants finalistes. El llistat es publicarà a la web dels premis, www.cartavi.cat.

Els Premis Cartaví tenen com a objectiu distingir els restaurants catalans que dia a dia fan promoció dels vins emparats en qualsevol de les 11 denominacions d’origen catalanes. Valentí Roqueta, president de l’AVC destaca que “la finalitat d’aquests premis és fomentar la presència dels nostres vins a les cartes dels restaurants ubicats a Catalunya, així com promocionar el coneixement dels vins elaborats a les zones vitivinícoles catalanes tant al professional de la restauració i la sumilleria com al consumidor final”.

Precisament, aquesta premissa ha estat el propòsit d’aquesta edició: donar una major visibilitat a les Denominacions d’Origen catalanes a través de l’organització d’unes semifinals a cadascuna de les províncies de Catalunya. Per aquest motiu Cartaví és l’escenari perfecte per a la promoció i comunicació dels seus vins. En definitiva, donar protagonisme a les D.O, als seus vins i a la seva gastronomia. També per donar repercussió i protagonisme als Restaurants implicats en la defensa i promoció dels vins catalans.

Els Premis Cartaví estan organitzats per l’Associació Vinícola Catalana en col.laboració amb l’INCAVI, l’Associació Catalana de Sumillers, FIVIN i de les onze denominacions d’origen catalanes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa