VadeVi
Sabaté i Coca-Castellroig reforça els valors del celler amb nova imatge
  • CA
Les papallones han esdevingut el nou emblema del celler

!--akiadsense-->

El celler Sabaté i Coca- Castellroig acaba d’estrenar una nova imatge corporativa que pretén reforçar i transmetre millor els valors essencials del celler: el compromís per la viticultura ecològica, l’aposta pionera pels vins de terrer, l’excepcionalitat climàtica de la Vall del Bitlles i l’experiència d’una família que ha aconseguit transmetre l’estima per la vinya al llarg de quatre generacions.

Es tracta d’una papallona de color terrós que representa la culminació d’un cicle que neix a la terra, creix al cep i s’expressa amb tota la seva plenitud a l’ampolla. La papallona incorpora a les ales unes singulars taques negres que representen el mapa de les 66 microparcel·les situades a la Vall del Bitlles que composen la Finca Sabaté i Coca. En aquestes petites porcions de terra el celler ha aconseguit identificar al llarg dels anys fins a 18 tipologies de terrers diferents que requereixen una atenció personalitzada perquè la vida a la vinya, al cep i al gotim, flueixi amb la seva màxima expressió.

Sabaté i Coca és un celler familiar amb tradició vitícola a la Vall del Bitlles des de 1885 que elabora els seus vins i caves a través d’una filosofia lligada a la terra: agricultura ecològica, collita 100% manual i varietats autòctones. Dels terrers més singulars elaboren els caves Reserva Familiar i Josep Coca i el vi blanc més emblemàtic Terroja; mentre que la gamma de vins i caves Castellroig provenen d’un mosaic de terrers en harmonia amb un microclima mediterrani propi de la Vall del Bitlles, al cor del Penedès.

El celler ha viscut un procés de transformació respecte a la producció vitivinícola d’anys enrere. Marcel Sabaté, enòleg i propietari del celler, explica que amb els anys, Sabaté i Coca ha obert les portes a una nova manera d’entendre la vinya, més honesta i respectuosa, després d’un llarg procés d’aprenentatge i autoconeixement que ha convertit tota la finca en un espai de biodiversitat. “La presència de les papallones a les nostres vinyes és el símbol inequívoc de l’èxit d’aquesta aposta per la sostenibilitat, la riquesa i la diversitat naturals”, assenyala Sabaté.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa