El Celler Cooperatiu de Cornudella ha obert un concurs per triar la imatge d’un nou vi que sortirà al mercat a principis d’aquest 2015. Un cupatge de garnatxa i carinyena que anomenaran 7c+ en honor als escaladors, públic -segons el celler- cada cop més fidel davant l’oferta de la cooperativa.

El celler busca un disseny fresc i pur, una imatge innovadora i creativa. Propostes trencadores que sorprenguin i que identifiquin un vi de qualitat. No s’acceptaran etiquetes amb fotografies on s’hi identifiquin persones però sí s’hi poden utilitzar elements com: DO Montsant, modernisme celler cooperatiu, Cornudella de Montsant, garnatxa i carinyena i escalada.

L’ampolla de vi és una Borgonya Isis de 75 cl, de color negre i el que es demana és una etiqueta perimetral amb les següents mesures: 22 cm d’amplada x 8 cm d’alçada. Ha d’incloure un espai mínim de 5x5cm destinat a les indicacions i característiques del vi.

Els originals s’han de fer arribar en format vectorial (Illustrator o InDesign) o d’imatge (jpg, tiff o psd) amb la suficient resolució per poder-se reproduir en qualsevol format publicitari. També caldrà adjuntar els arxius en format pdf i fer-hi constar totes les característiques tècniques de la imatge: dimensions, pantones i tipografies.

El concurs està obert a tothom, independentment que la persona sigui professional aficionada al disseny. Els participants poden aportar una o dues propostes d’etiqueta, que han de fer arribar com a molt tard el proper 20 de gener. El jurat, format per la Junta i representants de l’equip personal del celler, emetrà el dia 2 de febrer el veredicte amb el nom del guanyador, que s’emportarà 300 euros de premi. Per cert que el jurat pot declarar desert el premi si ho estima oportú. Els drets sobre el disseny guanyador seran propietats del Celler Cooperatiu Cornudella.

Per a més informació o dubtes sobre el concurs, es pot contactar amb el celler a través del correu electrònic [email protected] o del telèfon 977 82 13 13.

La participació en aquest concurs implica l’acceptació de les bases.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa