VadeVi
El ‘Saló de Vins Naturals’ ocupa de nou la Sala Bostik de Barcelona
  • CA

Els pròxims 12 i 13 de febrer, la Sala Bostik de Barcelona tornarà a acollir una nova edició del Saló de Vins Naturals. Organitzat per l’Associació de Productors de Vins Naturals, esdevindrà un cop més el punt de trobada de vinyataires que elaboren i fomenten la producció de vins amb mínima intervenció, tot defensant “la importància del treball vitivinícola en el manteniment i conservació del territori”, com ells mateixos defineixen.

“En la PVN defensem el vi elaborat a partir d’una agricultura respectuosa i equilibrada, i elaborada de manera artesanal i sense cap additiu per xicotets viticultors i viticultores”, afegiran.

Els participants donen a conèixer i tastar els seus vins | Foto: PVN

Més de 60 vinyataires

Fins al dia d’avui, més de 60 projectes vinícoles han confirmat la seva assistència al Saló d’enguany. N’hi haurà de diversos punts de Catalunya, i també vindran de Galícia, Castella, Andalusia, País Valencià, França i Itàlia. Entre els cellers participants, el maresmenc Tal Com Raja; Un sol Cel, Vinyes Singulars o Lavinaventura Vins i Clos Lentiscus del Penedès; La Gutina de l’Empordà o Carlania del territori de la Conca de Barberà.

Amb la compra de l’entrada, es lliurarà una polsera d’accés, una copa per tastar i un plànol on hi constarà la ubicació de cada vinyataire.

Accés i horaris

El Saló inaugura edició el diumenge dia 12, que tindrà les portes obertes entre les 10:00 h del matí i les 18:00 h de la tarda. Dilluns 13, l’horari serà de 10:00 h a 14:00 h. L’aforament és limitat i les entrades, que costen 12 euros i són vàlides per a tots dos dies, només es poden aconseguir en venda anticipada a través d’aquest enllaç.

Per acompanyar el tast de vins, hi haurà servei de restauració a base de productes ecològics, de temporada i proximitat a càrrec d’El Ginjoler.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Valarie a gener 14, 2023 | 23:04
    Valarie gener 14, 2023 | 23:04
    Good job on the new site! Now go ahead and submit it to our free directory here bit.ly/submit_site_1

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa