VadeVi
Sanmy culmina el seu 120 aniversari amb una gran festa
  • CA

Treballadors, altres empreses de begudes refrescants, autoritats com el Secretari d’Empresa i Competitivitats de la Generalitat de Catalunya, Pere Torres i periodistes i amics van acompanyar la família Puértolas en la celebració del 120è aniversari de l’empresa Sanmy.

Sanmy és entre d’altres la responsable dels sifons Geiser, els sifons de vidre dels anys 50 que es van convertir en els primers trofeus dels Premis Vinari dels Vermuts 2015.

Durant l’acte es van visitar les instal·lacions de la planta de Terrassa, amb les mesures higièniques pertinents, i es va presentar un vídeo fet per a l’ocasió.

Pilar Puértolas, directora general de Sanmy va recordar durant el seu discurs que les quatre generacions que han estat al capdavant de l’empresa han fet la seva pròpia aportació, han deixat la seva empremta.

Però per Puértolas, si hi ha alguna cosa que els ha definit a tots els que han estat al capdavant de l’empresa és l’esforç, la capacitat de treball i sobretot la innovació, cada generació en el moment històric que els ha tocat viure.

Sanmy mira ara el futur amb esperança i il·lusió i per assumir la seva pròpia història però amb la modernitat com a bandera acaben de treure al mercat una sèrie limitada de gasoses vintage.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa