Vi Novell 2019

!--akiadsense-->

El proper dilluns 11 de novembre, coincidint amb Sant Martí, arriba al mercat el Vi Novell 2019. Aquest producte de temporada i de producció limitada només s’embotella a l’inici de cada campanya i és el primer tast de la collita. És un vi afruitat i fresc que recorda al gust del raïm i que és ideal per acompanyar altres productes de temporada com ara la carabassa. A més, en ser un producte de temporada, el seu consum és molt limitat, ja que acostuma a estar disponible només fins que arriben els primers vins dels cellers, els vins joves.

Un any més, el Vi Novell arribarà a Barcelona en format festa de la mà dels 9 cellers que van tirar endavant la iniciativa amb el suport de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) per tal de mantenir viva aquesta popular tradició catalana. Com cada any, la Festa del Vi Novell se celebra el primer dissabte després de la sortida del vi. Enguany serà el dia 16 de novembre, de 12h a 20h, als jardins del Palau Robert.

Els assistents podran tastar els vins novells amb denominació d’origen dels 9 cellers participants i promotors d’aquesta iniciativa: Celler Carles Andreu, Celler Cooperatiu de l’Espolla, Cooperativa La Granada, Covides, Maset, Celler Masroig, Sant Josep Vins, Vinícola de Sarral i Vins Petxina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa