El sector del vi es prepara pel canvi climàtic

L'OIVE i la Plataforma Tecnològica del Vi que president Mireia Torres han organitzat per aquest dimarts una jornada tècnica per analitzar els reptes de l'escalfament global

Canvi climàtic

L’Organització Interprofessional del Vi d’Espanya, l’OIVE i la Plataforma Tecnològica del Vi, la PTV exposen aquest dimarts a Toledo els reptes i possibles soucions que planteja el canvi climàtic.

Aquesta jornada tècnica que porta per títol “Estratègies del sector vitivinícola davant del repte del canvi climàtic” i que es farà a l’Escola de l’Administració Regional a Toledo. és fruit de l’acord entre les dues organitzacions per posar en marxaprojectes d’I+D+i, especialment aquelles relacionats amb la sostenibilitat.

Els màxims representants de les dues organitzacions, Ángel Villafranca i Mireia Torres, seran els encarregats de donar el tret de sortida a la jornada que compta amb el suport d’Agrobank i entre d’altres s’analitzrà la situació de la vinya a l’estat i les amenaces a les quals s’enfronta per l’escalfament global, estratègies per la descarbonització i reducció de la petjada de carboni, així com projectes pioners per fer front de forma global al canvi climàtic.

Nou comentari