VadeVi
El sector del vi representarà la delegació de l’Alt Penedès a la Cambra de Comerç
  • CA
Ramon Giró de Jaume Giró i Giró, presidirà el consell de la delegació de la Cambra de Comerç a l'Alt Penedès
Ramon Giró de Jaume Giró i Giró, presidirà el consell de la delegació de la Cambra de Comerç a l’Alt Penedès | Jordi Play

!--akiadsense-->

L’empresari Ramon Giró presidirà la delegació de l’Alt Penedès de la Cambra de Comerç de Barcelona. El responsable del celler Jaume Giró i Giró, com a empresari del sector del vi no estarà sol. Fèlix Galimany, de Covides, i Maite Esteve de Vins El Cep seran dos dels quatre vocals que ormaran aquesta delegació.

El Ple de la Cambra de Barcelona reunit el passat dijous, 25 de juliol, en la seva primera sessió ordinària, sota la presidència de Joan Canadell, va aprovar el nomenament dels nous membres dels Consells de Delegacions. D’aquesta forma, s’inicia així el procés de renovació dels òrgans de la Cambra a les delegacions. Un procés que es preveu que finalitzi en els propers mesos.

Amb aquesta renovació es posa punt i final al mandat del delegat Joan Amat, que durant l’anterior legislatura havia estat l’encarregat d’exercir la representació de la Cambra de Barcelona al territori de l’Alt Penedès.

Aquest òrgan de govern territorial té com a funcions principals les d’emprendre iniciatives d’impuls de l’economia comarcal, més enllà de la projecció corporativa i l’arrelament territorial que proporciona la prestació de serveis. La implicació dels Consells en iniciatives que donin resposta a les necessitats econòmiques de cada territori és un factor que potencia la proximitat i la projecció d’una Cambra forta també a nivell territorial. Aquestes delegacions vetllen també per definir un espai compartit de concertació d’actuacions entre el món empresarial i l’administració local.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa