Els propers 16 i 17 de juny es durà a terme la segona edició del Alt Penedès Nordic Walking, una innovadora proposta per conèixer el territori de manera saludable. Durant 2 dies, Vilafranca i Mediona seran l’escenari de la proposta Alt Penedès Nordic Walking, una iniciativa que permetrà per segon any consecutiu acostar aquesta innovadora manera de fer salut a través del complet exercici de la Marxa Nòrdica.
El dissabte dia 16 per la tarda es dedicarà a una jornada formativa d’iniciació a la tècnica de la Marxa Nòrdica, que es complementarà amb una sortida cap a la muntanya de Sant Pau. L’activitat de diumenge per la seva banda, consistirà en 3 propostes adequades als diferents nivells dels participants, que tindran com a punt de sortida i arribada el celler Mas Rodó, ubicat a Sant Joan de Mediona, on es podrà escollir entre un recorregut de 15 a 18 km, un de 12 a 15 km, i un de 7 a 8 km.
Les inscripcions i condicions de participació en la segona edició del Nordic Walking entre vinyes, es poden consultar a www.nordicwalkingseries.com
El Nordic walking entre vinyes, és una iniciativa del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, i compta amb la col·laboració del Patronat de Comerç i Turisme de Vilafranca, el celler Mas Rodó Vitivinícola i l’entitat ADV Fruita Dolça de l’Alt Penedès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa