VadeVi
Seguiment desigual de la vaga general en els cellers catalans
  • CA

Els cellers catalans afronten la vaga general convocada per aquest divendres de manera força desigual. En un moment tot just després de la verema i en plenes fermentacions entre altres processos, una gran majoria de cellers han optat per no aturar la seva activitat i en tot cas els que tenen més treballadors, són aquests els que han decidit de manera individual si volien fer vaga o no.

De portes a fora també la posició d’una gran majoria de cellers ha estat la de no atendre visites avui, com Albet i Noya, tot i que els cellers més grans, sobretot els que tenen botigues i wine bar en les seves instal·lacions, tenen aquests equipaments oberts al públic. És el cas dels cellers Espelt, Perelada o Abadal. D’altra banda el celler Torres avui ofereix amb normalitat totes les activitats del seu centre d’enoturisme.

Una part dels cellers més petits, sense deixar de tenir cura de les tasques que són imprescindibles dins del celler romanen tancats al públic, com és el cas de Vins del Tros o Vinyes dels Aspres.

D’altra banda hi ha un grup de cellers ja van comunicar ahir, a través de les seves xarxes socials, que avui farien vaga. És el cas de Hugas de Batlle, la Cooperativa l’Olivera i Vall-Llach.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa