VadeVi
Segura Viudas obre una nova etapa i reafirma la seva aposta pel cava premium
  • CA
Heretat Segura Viudas comença una nova etapa
Heretat Segura Viudas comença una nova etapa

!--akiadsense-->

Segura Viudas inicia una nova etapa i estrena imatge reafirmant la seva aposta pel cava Premium. Sota el concepte Respecte per les arrels, el celler penedesenc vol posar en valor els seus orígens i la seva història, “així com l’excepcional qualitat de les vinyes i el raïm” amb els quals s’elaboren els seus productes.

Ubicat a la zona nord del Penedès, desenvolupa tota la seva activitat amb “un profund respecte per les seves arrels; treballant amb varietats de raïm autòctones i combinant una tradició gairebé mil·lenària amb la modernitat”, expliquen des del celler.

Amb la mirada posada en els seus orígens i els conceptes d’artesania i autenticitat, Segura Viudas comença aquesta nova etapa caracteritzada per la innovació, la sostenibilitat i la diversitat biològica.

Nova imatge per Segura Viudas Brut Reserva

Aquest cava canvia d’imatge. El Segura Viudas Brut Reserva passa un mínim de 15 mesos en criança a l’interior de l’ampolla i és el primer producte del celler en estrenar aquesta presentació protagonitzada per l’emblemàtic escut de l’Heretat.

Les vinyes de Segura Viudas compten amb el certificat Wineries for Climate Protection (WfCP), l’única acreditació en matèria de sostenibilitat mediambiental del sector vinícola. A més, per tercer any consecutiu el celler ha renovat el seu distintiu de “Compromís Biosphere” com a mostra del seu enoturisme responsable.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa