Segura Viudas ja és un celler ecològic

!--akiadsense-->

Segura Viudas de Torrelavit ja és un celler oficialment ecològic certificat pel Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE), l’autoritat de control a Catalunya sobre la producció agroalimentària ecològica.

La certificació, emesa per la Entidad Nacional de Acreditación (ENAC), garanteix que els productes ecològics del celler han estat elaborats seguint les normes de l’agricultura ecològica, i que han estat controlats en tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

Els productes vegetals ecològics, com és el cas del raïm, es cultiven segons tècniques respectuoses amb les persones i el medi ambient. A més a més, no s’hi utilitzen pesticides de síntesi química (fungicides, insecticides o herbicides), sinó adobs orgànics i minerals naturals.

D’altra banda, es fertilitzen a base de nitrogen per poder produir productes agraris naturals i la sanitat vegetal es basa en mètodes preventius que es limiten a fitosanitaris naturals recollits en el reglament pertinent.

La marca Segura Viudas treballa ara en el llançament dels seus primers vins i caves de producció ecològica, en sintonia amb la seva política de preservació de l’entorn natural on s’ubica la el celler.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa