VadeVi
Segura Viudas obté la certificació de celler sostenible
  • CA
Al mes de febrer, l’Heretat també va ser nomenada entitat de Custòdia del Territori per l’organització internacional SEO/BirdLife | SEGURA VIUDAS

!--akiadsense-->

L’entitat Wineries for Climate Protection (WfCP) ha reconegut els esforços mediambientals de Segura Viudas, concedint-li el certificat de celler sostenible auditat per AENOR.

Les mesures per promoure la biodiversitat que Segura Viudas fa anys que aplica a l’entorn han estat reconegudes per la iniciativa WfCP, impulsada per la Federación Española del Vino (FEV). Amb aquest segell, Segura Viudas és oficialment certificat com a celler sostenible, i és un dels primers cellers de l’àmbit estatal a obtenir aquest reconeixement.

En els darrers anys, Segura Viudas ha reduït les emissions de gasos d’efecte hivernacle i els residus generats, ha millorat l’eficiència energètica i de gestió de l’aigua del celler, i ha apostat per les energies renovables. A més a més de reduir la petjada de carboni i la petjada hídrica, al celler de Torrelavit hi destaca una clara voluntat per incentivar la biodiversitat de l’entorn.

D’aquesta determinació en deriva l’impuls de la viticultura sostenible, fonamental en les relacions entre el cultiu de la vinya i la fauna i la flora del territori.

Amb aquest nou certificat de WfCP, Segura Viudas reforça el seu compromís amb el medi ambient, establint un pla d’acció continu de llarg recorregut i amb efectes pràctics a curt termini. Per exemple, la reducció de les emissions de CO2 en un 20% de cara al 2020.

En aquest mateix sentit, el passat febrer l’Heretat va ser nomenada entitat de Custòdia del Territori per l’organització internacional SEO/BirdLife. L’acord establert inclou un pla d’acció per conèixer, catalogar, promoure i divulgar la diversitat biològica del territori, especialment pel que fa a la població d’ocells.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa