VadeVi
Segura Viudas presenta una programació d’enoturisme i concerts ambiciosa i adaptada
  • CA
Els concerts programats per Segura Viudas
Els concerts programats per Segura Viudas | Segura Viudas

!--akiadsense-->

Segura Viudas ha anunciat una ambiciosa programació d’activitats enoturístiques, culturals i gastronòmiques per a la temporada de primavera i estiu, adaptant la seva oferta d’enoturisme i oci per complir amb garanties totes les mesures de seguretat davant la pandèmia de la Covid-19. El celler del Penedès, que recentment va obtenir la certificació “Safe Travels” del World Travel & Tourism Council, ha anunciat la celebració de concerts, nits temàtiques, visites naturals i experiències gastronòmiques d’estrella Michelin per als pròxims mesos. En concret, l’oferta cultural del celler per a la temporada que s’obre de primavera i estiu inclou el Cicle de Concerts de Segura Viudas, que comptarà amb artistes de la talla de Manu Guix (5 de juny), Judit Nedderman (12 de juny), Suu (19 de juny) i Andrea Motis (3 de juliol). Tots els concerts es duran a terme amb un aforament al 30% i amb els assistents asseguts en localitats assignades prèviament, amb la finalitat d’oferir experiències úniques i properes als assistents, complint totes les mesures de seguretat i higiene necessàries.

Així mateix, després de l’èxit en la seva edició de 2020, Segura Viudas també recupera les Nits Temàtiques, en les quals els assistents podran gaudir d’una oferta gastronòmica única de la mà de cuiners i productors locals, juntament amb el maridatge de vins i caves Segura Viudas. En aquest sentit, s’organitzarà una Nit Japonesa (28 de maig i 2 de juliol), Nit de Formatges (4 de juny i 9 de juliol), Nit Mexicana (11 de juny i 16 de juliol), Nit Gourmet de Tapes (30 de juliol) i Nit de Pesca Salada (23 de juliol). Seguint amb la proposta gastronòmica de primer nivell, el celler del Penedès organitzarà la Nit amb Estrella, que portarà l’alta cuina del xef Oriol Ivern, del restaurant Hisop i que compta amb una estrella Michelin des de 2010, a Segura Viudas. La nit del 18 de juny s’oferirà un menú degustació fet a mida per a l’ocasió i maridat amb algunes de les ampolles i anyades més especials del celler de Torrelavit. Les experiències gastronòmiques, incloent totes les Nits Temàtiques i la Nit amb Estrella, seran esdeveniments exclusius que comptaran amb un aforament d’entre 30 i 40 persones. A més, i a fi de complir amb els protocols i mesures més estrictes de seguretat, tots els assistents hauran de romandre asseguts a les seves localitats assignades.

Segura Viudas é sun dels cellers que ofereix activitats
| AECAVA

!--akiadsense-->

Més enllà de la riquesa històrica i arquitectònica del celler de Segura Viudas, que la converteixen en una seu privilegiada per a esdeveniments d’aquesta índole, la biodiversitat i l’entorn natural també jugaran un paper essencial en la proposta d’esdeveniments per a aquesta primavera i estiu. A aquest efecte, el celler organitzarà Visita Natura, una activitat familiar per a conèixer i gaudir de la bellesa natural del Penedès, visitant les vinyes i el riu de Bitlles. Aquest esdeveniment, que se celebrarà els dies 21 de març, 25 d’abril, 23 de maig i 20 de juny, també comptarà amb aperitiu i degustació de vins i caves Segura Viudas. El dissabte després de Sant Jordi, Segura Viudas, ha preparat una jornada molt especial. L’autor i guanyador del premi Sant Jordi 2018, Jordi Cabré, vindrà a presentar-nos el seu nou llibre “Sense si” a les 11 h. dins de les jornades que AECAVA organitza per aquest dia.

El febrer passat, Segura Viudas va rebre la certificació internacional “Safe Travels”, el segell que atorga el World Travel & Tourism Council a destinacions que compleixen amb les normatives disposades per al benestar del turista, incloent totes les mesures en prevenció contra la Covid-19. A més, el celler ha renovat recentment el certificat Biosphere de Turisme Sostenible. Una nova fita que reafirma i reconeix l’aposta del celler del Penedès per l’enoturisme segur i de qualitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa