VadeVi
Segura Viudas recolza l’hostaleria de Tarragona
  • CA
Francesc Pintado, president de l’AEHT i Toni Miró, responsable de Patrocinis de Segura Viudas
Francesc Pintado, president de l’AEHT i Toni Miró, responsable de Patrocinis de Segura Viudas | Segura Viudas

!--akiadsense-->

El celler penedesenc Segura Viudas ha signat un conveni anual de patrocini amb l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona (AEHT) amb l’objectiu de donar suport al sector en un moment de crisi marcat per la Covid19. Francesc Pintado, president de l’AEHT i Toni Miró, responsable de Patrocinis de Segura Viudas, han fet efectiva la signatura del conveni a la seu de l’Associació a Tarragona.

L’acord possibilitarà que l’AEHT segueixi dinamitzant i recolzant els bars, hotels i restaurants a través de diverses activitats i promocions i que Segura Viudas estigui present en diverses jornades que l’AEHT organitzi arreu del territori. D’aquesta manera, el celler mostra així el seu suport a l’hostaleria i manifesta la intenció de seguir buscant nous marcs de col·laboració en aquesta mateixa línia.

L’AEHT compta amb el suport de més de 70 empreses i segueix creixent en nombre de socis, associacions territorials i partners que hi donen suport i que ofereixen avantatges als més de 700 associats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa