VadeVi
Segura Viudas reforça l’aposta per la sostenibilitat i l’enoturisme de qualitat
  • CA

El celler penedesenc Segura Viudas consolida la seva nova etapa posant el focus en dos pilars fonamentals com són la sostenibilitat i l’enoturisme segur i de qualitat. El novembre de 2020 la marca es va renovar estrenant una nova filosofia i imatge sota el concepte Respecte per les Arrels i reafirmant la seva aposta pel cava premium.

La proposta enoturística de Segura Viudas ofereix experiències úniques basades en la cultura, la gastronomia i la biodiversitat. L’oferta cultural del celler per a la temporada inclou el Cicle de Concerts de Segura Viudas, que comptarà amb artistes de la talla de Manu Guix (5 de juny), Judit Nedderman (12 de juny), Suu (19 de juny) i Andrea Motis (3 de juliol). Tots els concerts es duran a terme amb un aforament al 30% i amb els assistents asseguts en localitats assignades prèviament, amb la finalitat d’oferir experiències úniques i properes als assistents, complint totes les mesures de seguretat i higiene necessàries.

Així mateix, després de l’èxit en la seva edició de 2020, Segura Viudas també recupera les Nits Temàtiques, en les quals els assistents podran gaudir d’una oferta gastronòmica única de la mà de cuiners i productors locals, juntament amb el maridatge de vins i caves Segura Viudas. En aquest sentit, s’organitzarà una Nit Japonesa (28 de maig i 2 de juliol), Nit de Formatges (4 de juny i 9 de juliol), Nit Mexicana (11 de juny i 16 de juliol), Nit Gourmet de Tapes (30 de juliol) i Nit de Pesca Salada (23 de juliol).

Cicle de concerts d'estiu a Segura Viudas
Cicle de concerts d’estiu a Segura Viudas

El celler de Torrelavit organitzarà també la Nit amb Estrella oferint l’alta cuina del xef Oriol Ivern, del restaurant Hisop i que compta amb una estrella Michelin des de 2010. L’acte tindrà lloc la nit del 18 de juny i s’oferirà un menú degustació fet a mida per a l’ocasió i maridat amb algunes de les ampolles i anyades més especials del celler de Torrelavit.

Així mateix, la companyia reforça l’aposta per construir un model productiu i d’enoturisme sostenible i mantenint la màxima qualitat. Com a mostra d’això, Segura Viudas acumula les certificacions mediambientals Wineries for Climate Protection, l’únic segell específic en el sector vinícola en matèria de sostenibilitat mediambiental gestionat per Federació Espanyola del Vi (FEV) i AENOR; i CCPAE, del Consell Català de la Producció Agrícola Ecològica. El celler també ha rebut destacades certificacions turístiques com el segell Biosphere, otorgat per l’Institut de Turisme Responsable; i el certificat Safe Travels, del World Travel & Tourism Council, que certifiquen l’activitat enoturisitica de Segura Viudas com sostenible i segura.

En un context marcat per la Covid-19 i els efectes de la pandèmia mundial, el celler de Torrelavit s’ha reinventat per oferir experiències úniques als visitants, garantint la màxima seguretat i confiança, així com el respecte i reivindicació de l’entorn que caracteritza a Segura Viudas.

Oscar Puig, Responsable de Màrqueting de Segura Viudas, ha explicat que “fa uns mesos vam iniciar una nova etapa de rellançament i reinvenció, en la qual la sostenibilitat i l’enoturisme de màxima qualitat hi estan jugant i hi jugaran un paper clau. Estem molt orgullosos dels passos que estem seguint i de la direcció que hem pres”.

“Cada cop més visitants, locals i internacionals, descobreixen el magnífic entorn de l’Heretat Segura Viudas i la nostra proposta enoturística. Treballem per presentar activitats de tot tipus i de la màxima qualitat, oferint el millor producte local i amb el profund respecte per les arrels que ens distingeix”, ha conclòs Puig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa