Combinar l’enoturisme amb el senderisme pot ser una bona proposta per aquells a qui agrada la muntanya i el bon menjar i bon vi. Almenys és el que han pensat el celler Empordàlia i l’Oficina de Turisme de Llançà que, amb la col·laboració de la Unió Excursionista Llançanenca i el Parc Natural del Cap de Creus, han organitzat una ruta per les vinyes de l’Empordà.

La cita és aquest diumenge a partir de dos quarts de vuit del matí. El grup sortirà des de l’Oficina de Turisme de Llançà acompanyats per dos guies del parc natural i farà un recorregut de qutre hores i mitja pel Cap de Creus. Al final del camí els espera un tast maridat de productes empordanesos i la gamma de vins Sinols. Abans, però, passaran per Sant Pere de Rodes i faran parada a Mas Ventós per esmorzar. Després la ruta segueix pel Camí de la Creu Blanc fins acabar a les vinyes de Pau, del celler Empordàlia.

Aquesta activitat, que és la primera vegada que es fa, s’emmarca dins de les VII Jornades Gastronòmiques del Peix de Palangre de Llançà. La visita costa 10 euros i inclou l’assegurança, la guia, l’autobús de tornada i les degustacions.


Empordàlia elabora vins i olis de qualitat des de fa més de 40 anys FOTO: EMPORDÀLIA

Nou comentari